Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

Federer ondanks ’tekorten’ positief gestemd in Halle – Tennis


Tennis

Federer ondanks 'tekorten' positief gestemd in Halle
Tennis
Na het missen van Roland Garros speelde Roger Federer vorige week zijn eerste grastoernooi in Stuttgart. Op het Duitse gras verloor hij in de halve finale, ondanks twee matchpoints te hebben gehad, van latere kampioen Dominic Thiem. Bij het ATP ...

en meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Federer ondanks ’tekorten’ positief gestemd in Halle – Tennis


Tennis

Federer ondanks 'tekorten' positief gestemd in Halle
Tennis
Na het missen van Roland Garros speelde Roger Federer vorige week zijn eerste grastoernooi in Stuttgart. Op het Duitse gras verloor hij in de halve finale, ondanks twee matchpoints te hebben gehad, van latere kampioen Dominic Thiem. Bij het ATP ...

en meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.