Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

Klizan treurt om langdurig blessureleed na titel in Ahoy – Tennis


Tennis

Klizan treurt om langdurig blessureleed na titel in Ahoy
Tennis
Het kan verkeren in het leven van een tennisprof. Daar weet Martin Klizan alles van. De Slowaak won in februari het ABN AMRO World Tennis Tournament, maar daarna heeft de nummer 48 van de wereldranglijst geen zege meer op de ATP World Tour ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Klizan treurt om langdurig blessureleed na titel in Ahoy – Tennis


Tennis

Klizan treurt om langdurig blessureleed na titel in Ahoy
Tennis
Het kan verkeren in het leven van een tennisprof. Daar weet Martin Klizan alles van. De Slowaak won in februari het ABN AMRO World Tennis Tournament, maar daarna heeft de nummer 48 van de wereldranglijst geen zege meer op de ATP World Tour ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.