Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

Groot feest bij Tennis Club Bargeres – ZuidOosthoeker


ZuidOosthoeker

Groot feest bij Tennis Club Bargeres
ZuidOosthoeker
EMMEN – Wethouder Bouke Arends opende vrijdag het minicourt bij Tennis Club Bargeres in de gelijknamige wijk in Emmen. En dat was niet het enige wat er bij de tennisverenging te doen was. De club vierde vorige week zijn 35e verjaardag en dat ging ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Groot feest bij Tennis Club Bargeres – ZuidOosthoeker


ZuidOosthoeker

Groot feest bij Tennis Club Bargeres
ZuidOosthoeker
EMMEN – Wethouder Bouke Arends opende vrijdag het minicourt bij Tennis Club Bargeres in de gelijknamige wijk in Emmen. En dat was niet het enige wat er bij de tennisverenging te doen was. De club vierde vorige week zijn 35e verjaardag en dat ging ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.