Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

Kiki Open: Op bezoek bij FOX Sports – FOX Sports


FOX Sports

Kiki Open: Op bezoek bij FOX Sports
FOX Sports
Kiki Bertens houdt exclusief voor FOX Sports een videoblog bij. Nederlands beste tennisster geeft in deze vlog een inkijkje in haar leven als tennisprof. Helaas verloor de 24-jarige Wateringse op Wimbledon in de derde ronde van Simona Halep, maar het ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kiki Open: Op bezoek bij FOX Sports – FOX Sports


FOX Sports

Kiki Open: Op bezoek bij FOX Sports
FOX Sports
Kiki Bertens houdt exclusief voor FOX Sports een videoblog bij. Nederlands beste tennisster geeft in deze vlog een inkijkje in haar leven als tennisprof. Helaas verloor de 24-jarige Wateringse op Wimbledon in de derde ronde van Simona Halep, maar het ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *