Kerber: ‘Weet dat ik mijn tennis kan vertrouwen’ – Tennis


Tennis

Kerber: 'Weet dat ik mijn tennis kan vertrouwen'
Tennis
Ik zal haar moeten laten zien dat ik er ook ben om de partij te winnen. Mijn beste tennis is vereist om haar te kunnen kloppen.' Nadat Kerber de titel won op de Australian Open werd ze overmand door alle aandacht en verwachtingen die erbij kwamen kijken.
Williams grijpt 22e grandslamzegeTelegraaf.nl
Serena Williams evenaart Steffi Graf met 22e grandslamzegeSporza.be
Finale op Wimbledon legt Duitse Kerber geen windeieren, Wickmayer 46steDe Morgen

alle 219 nieuwsartikelen »

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!