Raonic: ‘Ik ga elke steen omdraaien’ – Tennis


Raonic: 'Ik ga elke steen omdraaien'
Tennis
'Ik heb mijn uiterste best gedaan en geprobeerd alles samen te laten komen, door voorwaarts te tennissen en druk op hem te zetten. Hij speelde veel beter dan ik vanaf de baseline en was effectiever', analyseerde Raonic vlak na de titelstrijd op het ...


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Raonic: ‘Ik ga elke steen omdraaien’ – Tennis


Raonic: 'Ik ga elke steen omdraaien'
Tennis
'Ik heb mijn uiterste best gedaan en geprobeerd alles samen te laten komen, door voorwaarts te tennissen en druk op hem te zetten. Hij speelde veel beter dan ik vanaf de baseline en was effectiever', analyseerde Raonic vlak na de titelstrijd op het ...


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!