Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

Raonic: ‘Ik ga elke steen omdraaien’ – Tennis


Raonic: 'Ik ga elke steen omdraaien'
Tennis
'Ik heb mijn uiterste best gedaan en geprobeerd alles samen te laten komen, door voorwaarts te tennissen en druk op hem te zetten. Hij speelde veel beter dan ik vanaf de baseline en was effectiever', analyseerde Raonic vlak na de titelstrijd op het ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Raonic: ‘Ik ga elke steen omdraaien’ – Tennis


Raonic: 'Ik ga elke steen omdraaien'
Tennis
'Ik heb mijn uiterste best gedaan en geprobeerd alles samen te laten komen, door voorwaarts te tennissen en druk op hem te zetten. Hij speelde veel beter dan ik vanaf de baseline en was effectiever', analyseerde Raonic vlak na de titelstrijd op het ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *