Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

BAS Tennis houdt jubileumdag – flevopost.nl


flevopost.nl

BAS Tennis houdt jubileumdag
flevopost.nl
Gedurende een dagvullend programma wordt stilgestaan bij deze mooie mijlpaal. De dag staat in het teken van tennis, eten en feest. Alle (oud)-leden van de club zijn van harte uitgenodigd om het jubileum op feestelijke wijze mee te vieren. Meer ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BAS Tennis houdt jubileumdag – flevopost.nl


flevopost.nl

BAS Tennis houdt jubileumdag
flevopost.nl
Gedurende een dagvullend programma wordt stilgestaan bij deze mooie mijlpaal. De dag staat in het teken van tennis, eten en feest. Alle (oud)-leden van de club zijn van harte uitgenodigd om het jubileum op feestelijke wijze mee te vieren. Meer ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *