Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

Azarenka kondigt zwangerschap aan – Tennis


Tennis

Azarenka kondigt zwangerschap aan
Tennis
De tenniswereld is verrast door de plotselinge aankondiging van Victoria Azarenka dat zij zwanger is. De Wit-Russische bracht het nieuws met een persoonlijke boodschap aan haar fans naar buiten via social media. Azarenka kende een imposante ...

en meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Azarenka kondigt zwangerschap aan – Tennis


Tennis

Azarenka kondigt zwangerschap aan
Tennis
De tenniswereld is verrast door de plotselinge aankondiging van Victoria Azarenka dat zij zwanger is. De Wit-Russische bracht het nieuws met een persoonlijke boodschap aan haar fans naar buiten via social media. Azarenka kende een imposante ...

en meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *