Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

Zwangere Azarenka stopt voorlopig met tennis – Telegraaf.nl


Telegraaf.nl

Zwangere Azarenka stopt voorlopig met tennis
Telegraaf.nl
MINSK - Victoria Azarenka stopt voorlopig met tennissen. De voormalig nummer één van de wereld is zwanger en verwacht eind dit jaar haar eerste kind. De 26-jarige Azarenka wil daarna haar tenniscarrière weer oppakken. De huidige nummer zes van de ...

en meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Zwangere Azarenka stopt voorlopig met tennis – Telegraaf.nl


Telegraaf.nl

Zwangere Azarenka stopt voorlopig met tennis
Telegraaf.nl
MINSK - Victoria Azarenka stopt voorlopig met tennissen. De voormalig nummer één van de wereld is zwanger en verwacht eind dit jaar haar eerste kind. De 26-jarige Azarenka wil daarna haar tenniscarrière weer oppakken. De huidige nummer zes van de ...

en meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.