Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

Krajicek kansloos in finale – Telegraaf.nl


Telegraaf.nl

Krajicek kansloos in finale
Telegraaf.nl
Tennisster MichaĆ«lla Krajicek heeft zaterdag bij het ITF-toernooi van Imola naast de hoofdprijs gegrepen. De als eerste geplaatste Nederlandse moest in de finale buigen voor Veronika Koedermetova: 4-6 2-6. Na 1 uur en 20 minuten had de Russin de titel ...

en meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Krajicek kansloos in finale – Telegraaf.nl


Telegraaf.nl

Krajicek kansloos in finale
Telegraaf.nl
Tennisster MichaĆ«lla Krajicek heeft zaterdag bij het ITF-toernooi van Imola naast de hoofdprijs gegrepen. De als eerste geplaatste Nederlandse moest in de finale buigen voor Veronika Koedermetova: 4-6 2-6. Na 1 uur en 20 minuten had de Russin de titel ...

en meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *