Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

Federer gaat door en speelt Hopman Cup – Tennis


Tennis

Federer gaat door en speelt Hopman Cup
Tennis
Roger Federer weet niet van ophouden. Het Zwitserse fenomeen kondigde aan zijn twintigste seizoen als tennisprof in januari te beginnen bij de Hopman Cup in Perth. Na vijftien jaar keert hij op 35-jarige leeftijd terug in het landentoernooi voor ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Federer gaat door en speelt Hopman Cup – Tennis


Tennis

Federer gaat door en speelt Hopman Cup
Tennis
Roger Federer weet niet van ophouden. Het Zwitserse fenomeen kondigde aan zijn twintigste seizoen als tennisprof in januari te beginnen bij de Hopman Cup in Perth. Na vijftien jaar keert hij op 35-jarige leeftijd terug in het landentoernooi voor ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *