Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

Sensationeel goud bij tennis – Telegraaf.nl


Telegraaf.nl

Sensationeel goud bij tennis
Telegraaf.nl
Het olympisch tennistoernooi heeft bij de vrouwen een sensationele winnares gekregen. Monica Puig klopte de Duitse Angelique Kerber met 6-4, 4-6 en 6-1 en schonk Puerto Rico het eerste goud uit de olympische geschiedenis. Na haar zege volgden direct ...

en meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sensationeel goud bij tennis – Telegraaf.nl


Telegraaf.nl

Sensationeel goud bij tennis
Telegraaf.nl
Het olympisch tennistoernooi heeft bij de vrouwen een sensationele winnares gekregen. Monica Puig klopte de Duitse Angelique Kerber met 6-4, 4-6 en 6-1 en schonk Puerto Rico het eerste goud uit de olympische geschiedenis. Na haar zege volgden direct ...

en meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *