Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

Monfils geraakt door vallende klok – Telegraaf.nl


Telegraaf.nl

Monfils geraakt door vallende klok
Telegraaf.nl
FOTO'S en VIDEO De US Open zat er voor Gael Monfils bijna al binnen twee sets op. De Franse tennisser toonde in zijn duel met Gilles Muller zijn atletische kwaliteiten en ontsnapte daarbij maar heel nipt aan een pijnlijke blessure. In de eerste game ...

en meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Monfils geraakt door vallende klok – Telegraaf.nl


Telegraaf.nl

Monfils geraakt door vallende klok
Telegraaf.nl
FOTO'S en VIDEO De US Open zat er voor Gael Monfils bijna al binnen twee sets op. De Franse tennisser toonde in zijn duel met Gilles Muller zijn atletische kwaliteiten en ontsnapte daarbij maar heel nipt aan een pijnlijke blessure. In de eerste game ...

en meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.