Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

30 jaar tennis – Het Belang van Limburg


30 jaar tennis
Het Belang van Limburg
30 jaar tennis. Vandaag om 13:51 door Rita Vanhove. Print. Delen. Tweet. Google+. Mail. Eversel. Heusden-Zolder - De tennisleden van Eversel vierden vorig weekend hun 30-jarig bestaan met een gezellige namiddag. Vorig weekend werd er een fijne ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

30 jaar tennis – Het Belang van Limburg


30 jaar tennis
Het Belang van Limburg
30 jaar tennis. Vandaag om 13:51 door Rita Vanhove. Print. Delen. Tweet. Google+. Mail. Eversel. Heusden-Zolder - De tennisleden van Eversel vierden vorig weekend hun 30-jarig bestaan met een gezellige namiddag. Vorig weekend werd er een fijne ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *