Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

CAS kort straf van Maria Sjarapova in tot 15 maanden – NRC


CAS kort straf van Maria Sjarapova in tot 15 maanden
NRC
Tennis is mijn passie en ik heb het gemist”, zei Sjarapova. „Ik tel de dagen af dat ik weer op de baan kan staan.” Ze vindt nog steeds dat de ITF haar beter had moeten informeren over het verbod op meldonium. „Ik wist niet dat het medicijn dat ik al ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAS kort straf van Maria Sjarapova in tot 15 maanden – NRC


CAS kort straf van Maria Sjarapova in tot 15 maanden
NRC
Tennis is mijn passie en ik heb het gemist”, zei Sjarapova. „Ik tel de dagen af dat ik weer op de baan kan staan.” Ze vindt nog steeds dat de ITF haar beter had moeten informeren over het verbod op meldonium. „Ik wist niet dat het medicijn dat ik al ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *