CAS kort straf van Maria Sjarapova in tot 15 maanden – NRC


CAS kort straf van Maria Sjarapova in tot 15 maanden
NRC
Tennis is mijn passie en ik heb het gemist”, zei Sjarapova. „Ik tel de dagen af dat ik weer op de baan kan staan.” Ze vindt nog steeds dat de ITF haar beter had moeten informeren over het verbod op meldonium. „Ik wist niet dat het medicijn dat ik al ...


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
CAS kort straf van Maria Sjarapova in tot 15 maanden – NRC


CAS kort straf van Maria Sjarapova in tot 15 maanden
NRC
Tennis is mijn passie en ik heb het gemist”, zei Sjarapova. „Ik tel de dagen af dat ik weer op de baan kan staan.” Ze vindt nog steeds dat de ITF haar beter had moeten informeren over het verbod op meldonium. „Ik wist niet dat het medicijn dat ik al ...


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!