Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

Sjarapova kritiseert tennisfederatie in haar dopingzaak – NRC


Sjarapova kritiseert tennisfederatie in haar dopingzaak
NRC
Maria Sjarapova voelt zich gebruikt door de Internationale Tennisfederatie ITF rondom haar dopingschorsing. „Of de ITF mij als voorbeeld wilde stellen? Dat wilde ik nooit geloven, maar inmiddels denk ik dat wel”, zei ze in een interview bij de Charlie ...

en meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sjarapova kritiseert tennisfederatie in haar dopingzaak – NRC


Sjarapova kritiseert tennisfederatie in haar dopingzaak
NRC
Maria Sjarapova voelt zich gebruikt door de Internationale Tennisfederatie ITF rondom haar dopingschorsing. „Of de ITF mij als voorbeeld wilde stellen? Dat wilde ik nooit geloven, maar inmiddels denk ik dat wel”, zei ze in een interview bij de Charlie ...

en meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.