Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

Berdych verliest ook in Sjanghai in eerste ronde – AD.nl


AD.nl

Berdych verliest ook in Sjanghai in eerste ronde
AD.nl
Tomas Berdych verkeert aan het einde van het tennisseizoen niet in zijn beste vorm. De Tsjech verloor vandaag al in de eerste ronde van het Masters-toernooi van Sjanghai. De Spanjaard Marcel Granollers was in twee tiebreaks te sterk: 7-6 (4) 7-6 (1).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Berdych verliest ook in Sjanghai in eerste ronde – AD.nl


AD.nl

Berdych verliest ook in Sjanghai in eerste ronde
AD.nl
Tomas Berdych verkeert aan het einde van het tennisseizoen niet in zijn beste vorm. De Tsjech verloor vandaag al in de eerste ronde van het Masters-toernooi van Sjanghai. De Spanjaard Marcel Granollers was in twee tiebreaks te sterk: 7-6 (4) 7-6 (1).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.