Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

Nadal beëindigt seizoen door pols – NRC


Nadal beëindigt seizoen door pols
NRC
Tennisser Rafael Nadal heeft zijn seizoen beëindigd om te herstellen van een polsblessure. Dat maakte de Spanjaard donderdag bekend op zijn Facebookpagina. 'Het is geen geheim dat ik nog niet volledig hersteld was toen ik aan de Olympische Spelen ...

en meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nadal beëindigt seizoen door pols – NRC


Nadal beëindigt seizoen door pols
NRC
Tennisser Rafael Nadal heeft zijn seizoen beëindigd om te herstellen van een polsblessure. Dat maakte de Spanjaard donderdag bekend op zijn Facebookpagina. 'Het is geen geheim dat ik nog niet volledig hersteld was toen ik aan de Olympische Spelen ...

en meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *