Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

Bertens vergeet finaleplek te bemachtigen – De Stentor


Bertens vergeet finaleplek te bemachtigen
De Stentor
Kiki Bertens heeft het vandaag in de halve finales van het tennistoernooi in Luxemburg niet gered. De 24-jarige Wateringse moest haar meerdere erkennen in de Roemeense Monica Niculescu. De als derde geplaatste Bertens verloor in twee sets: 6-3 6-3.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bertens vergeet finaleplek te bemachtigen – De Stentor


Bertens vergeet finaleplek te bemachtigen
De Stentor
Kiki Bertens heeft het vandaag in de halve finales van het tennistoernooi in Luxemburg niet gered. De 24-jarige Wateringse moest haar meerdere erkennen in de Roemeense Monica Niculescu. De als derde geplaatste Bertens verloor in twee sets: 6-3 6-3.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.