Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

VIDEO: Eén zege genoeg voor Koeznetsova – AD.nl


AD.nl

VIDEO: Eén zege genoeg voor Koeznetsova
AD.nl
Svetlana Koeznetsova heeft bij het WTA-toernooi in Moskou nog één zege nodig om zich te plaatsen voor de WTA Finals, die zondag in Singapore van start gaan. Die beslissende overwinning moet zaterdag voor de als eerste geplaatste speelster tot stand ...

en meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VIDEO: Eén zege genoeg voor Koeznetsova – AD.nl


AD.nl

VIDEO: Eén zege genoeg voor Koeznetsova
AD.nl
Svetlana Koeznetsova heeft bij het WTA-toernooi in Moskou nog één zege nodig om zich te plaatsen voor de WTA Finals, die zondag in Singapore van start gaan. Die beslissende overwinning moet zaterdag voor de als eerste geplaatste speelster tot stand ...

en meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *