Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

Murray jaagt op troon van Djokovic – Telegraaf.nl


Telegraaf.nl

Murray jaagt op troon van Djokovic
Telegraaf.nl
Kiki Bertens hoopt in het Zhuhai op een spetterend slot van het seizoen. Bij de WTA Elite Trophy in de Chinese stad treft Bertens twee speelsters uit Oost-Europa. De Nederlandse begint dinsdag tegen de Oekraïense Elina Svitolina. Ook Elena Vesnina uit ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Murray jaagt op troon van Djokovic – Telegraaf.nl


Telegraaf.nl

Murray jaagt op troon van Djokovic
Telegraaf.nl
Kiki Bertens hoopt in het Zhuhai op een spetterend slot van het seizoen. Bij de WTA Elite Trophy in de Chinese stad treft Bertens twee speelsters uit Oost-Europa. De Nederlandse begint dinsdag tegen de Oekraïense Elina Svitolina. Ook Elena Vesnina uit ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *