Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

Dewi Dijkman: ´Van nature gek van tennis´ – De Kaap


De Kaap

Dewi Dijkman: ´Van nature gek van tennis´
De Kaap
'Tennis-crazy by nature' is haar motto en ze weet hoe ze zich als jonge prof moet profileren. ,,Professionele website, sociale media. Het hoort er tegenwoordig bij. Niet alleen voor de trouwe supporters -familie en vrienden-, maar zeker ook voor de ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dewi Dijkman: ´Van nature gek van tennis´ – De Kaap


De Kaap

Dewi Dijkman: ´Van nature gek van tennis´
De Kaap
'Tennis-crazy by nature' is haar motto en ze weet hoe ze zich als jonge prof moet profileren. ,,Professionele website, sociale media. Het hoort er tegenwoordig bij. Niet alleen voor de trouwe supporters -familie en vrienden-, maar zeker ook voor de ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *