Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

Tennis Bilzen opnieuw verkocht – Het Nieuwsblad


Het Nieuwsblad

Tennis Bilzen opnieuw verkocht
Het Nieuwsblad
De vzw Tennis Bilzen is opnieuw van eigenaar veranderd. Dat heeft ook gevolgen voor de leden. Het ziet ernaar uit dat zij op zoek moeten naar een nieuwe club. Pas vorig jaar nam de Nederlandse investeerder Van Gorp de vzw Tennis Bilzen over. Nu wil ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tennis Bilzen opnieuw verkocht – Het Nieuwsblad


Het Nieuwsblad

Tennis Bilzen opnieuw verkocht
Het Nieuwsblad
De vzw Tennis Bilzen is opnieuw van eigenaar veranderd. Dat heeft ook gevolgen voor de leden. Het ziet ernaar uit dat zij op zoek moeten naar een nieuwe club. Pas vorig jaar nam de Nederlandse investeerder Van Gorp de vzw Tennis Bilzen over. Nu wil ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *