Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

Publiek lacht Kiki Bertens uit na enorme blunder op matchpoint – wtf.nl


wtf.nl

Publiek lacht Kiki Bertens uit na enorme blunder op matchpoint
wtf.nl
Het is dus zo dat je normaal gesproken de bal weer mag vangen nadat je hem hebt opgegooid. De speciale regels tijdens bijvoorbeeld deze wedstrijd verbieden dat. Wij snappen de verwarring van Kiki wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *