Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

De wonderbaarlijke wederopstanding van Bibiane Schoofs – Ede Stad


Ede Stad

De wonderbaarlijke wederopstanding van Bibiane Schoofs
Ede Stad
Bij afwezigheid van Kiki Bertens, Cindy Burger en Richèl Hogenkamp, was Arantxa Rus de grote favoriet. ,,Gezien de stand op de wereldranglijst, Arantxa nummer 175, ik 478, zou ik niet mogen winnen. Maar ik voelde mij in vorm. Had het gevoel dat ik ook ...
Tennis Schoofs verrast Rus in finale NK - NRCNRC
Arantxa Rus naar finale NK tennisNU.nl
Tennisster Schoofs stunt met nationale titelDagblad van het Noorden

alle 25 nieuwsartikelen »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De wonderbaarlijke wederopstanding van Bibiane Schoofs – Ede Stad


Ede Stad

De wonderbaarlijke wederopstanding van Bibiane Schoofs
Ede Stad
Bij afwezigheid van Kiki Bertens, Cindy Burger en Richèl Hogenkamp, was Arantxa Rus de grote favoriet. ,,Gezien de stand op de wereldranglijst, Arantxa nummer 175, ik 478, zou ik niet mogen winnen. Maar ik voelde mij in vorm. Had het gevoel dat ik ook ...
Tennis Schoofs verrast Rus in finale NK - NRCNRC
Arantxa Rus naar finale NK tennisNU.nl
Tennisster Schoofs stunt met nationale titelDagblad van het Noorden
FOK!
alle 25 nieuwsartikelen »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.