Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

‘Het leven dat ik heb, dank ik aan tennis’ – RTV Rijnmond


RTV Rijnmond

'Het leven dat ik heb, dank ik aan tennis'
RTV Rijnmond
Dankzij tennis en de liefde woont en werkt de Dordtse Desmond Paine uit Sierra Leone nu in Nederland. Om andere kinderen een kans op een betere toekomst te bieden, hebben Desmond en zijn Nederlandse vrouw Ellenoor de stichting Sport For ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Het leven dat ik heb, dank ik aan tennis’ – RTV Rijnmond


RTV Rijnmond

'Het leven dat ik heb, dank ik aan tennis'
RTV Rijnmond
Dankzij tennis en de liefde woont en werkt de Dordtse Desmond Paine uit Sierra Leone nu in Nederland. Om andere kinderen een kans op een betere toekomst te bieden, hebben Desmond en zijn Nederlandse vrouw Ellenoor de stichting Sport For ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *