‘Het leven dat ik heb, dank ik aan tennis’ – RTV Rijnmond


RTV Rijnmond

'Het leven dat ik heb, dank ik aan tennis'
RTV Rijnmond
Dankzij tennis en de liefde woont en werkt de Dordtse Desmond Paine uit Sierra Leone nu in Nederland. Om andere kinderen een kans op een betere toekomst te bieden, hebben Desmond en zijn Nederlandse vrouw Ellenoor de stichting Sport For ...


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Het leven dat ik heb, dank ik aan tennis’ – RTV Rijnmond


RTV Rijnmond

'Het leven dat ik heb, dank ik aan tennis'
RTV Rijnmond
Dankzij tennis en de liefde woont en werkt de Dordtse Desmond Paine uit Sierra Leone nu in Nederland. Om andere kinderen een kans op een betere toekomst te bieden, hebben Desmond en zijn Nederlandse vrouw Ellenoor de stichting Sport For ...


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!