Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

Mirjam Hooman laat tafeltennistalent los – Trouw


Trouw

Mirjam Hooman laat tafeltennistalent los
Trouw
Of zoals de halve finale van tennisster Kiki Bertens vorig jaar op Roland Garros. Twee uitschieters in sporten die internationaal een modale rol vertolken en die moeite hebben met het opleiden van talenten. Lees verder na de advertentie. Het ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mirjam Hooman laat tafeltennistalent los – Trouw


Trouw

Mirjam Hooman laat tafeltennistalent los
Trouw
Of zoals de halve finale van tennisster Kiki Bertens vorig jaar op Roland Garros. Twee uitschieters in sporten die internationaal een modale rol vertolken en die moeite hebben met het opleiden van talenten. Lees verder na de advertentie. Het ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *