Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

Aanleg padelbaan bij BAS Tennis vordert – Bhz net


Aanleg padelbaan bij BAS Tennis vordert
Bhz net
Padel is een mix van tennis en squash. Het wordt meestal in dubbel gespeeld, en de bal mag terugkaatsen via de omringende muur. Net zoals bij tennis, mag de bal slechts eenmaal het speelveld raken. Het scoreverloop is identiek aan tennis, maar de ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanleg padelbaan bij BAS Tennis vordert – Bhz net


Aanleg padelbaan bij BAS Tennis vordert
Bhz net
Padel is een mix van tennis en squash. Het wordt meestal in dubbel gespeeld, en de bal mag terugkaatsen via de omringende muur. Net zoals bij tennis, mag de bal slechts eenmaal het speelveld raken. Het scoreverloop is identiek aan tennis, maar de ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *