Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

‘Misschien heeft Kiki hulp van buiten nodig’ – NOS


NOS

'Misschien heeft Kiki hulp van buiten nodig'
NOS
... die nachtmerrie waarin iemand achter je aanzit en je zelf niet weg kunt komen of schreeuwen. Dat is wat Kiki heeft op een tennisbaan. Dat gun je niemand." Raemon Sluiter weet als coach het allerbeste wat er in het hoofd van zijn pupil Kiki Bertens ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Misschien heeft Kiki hulp van buiten nodig’ – NOS


NOS

'Misschien heeft Kiki hulp van buiten nodig'
NOS
... die nachtmerrie waarin iemand achter je aanzit en je zelf niet weg kunt komen of schreeuwen. Dat is wat Kiki heeft op een tennisbaan. Dat gun je niemand." Raemon Sluiter weet als coach het allerbeste wat er in het hoofd van zijn pupil Kiki Bertens ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *