“Leeuwkens Teralfene combineren met tennis” – Het Nieuwsblad


“Leeuwkens Teralfene combineren met tennis
Het Nieuwsblad
“Ik verdeel mijn aandacht over voetbalclub Leeuwkens Teralfene en tennis. Als centrale middenvelder schuif ik bij de Leeuwkens door naar de U17 zodat ik dus in een hogere leeftijdscategorie aan de bak moet. Het is een bewuste keuze van de club om me ...


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
“Leeuwkens Teralfene combineren met tennis” – Het Nieuwsblad


“Leeuwkens Teralfene combineren met tennis
Het Nieuwsblad
“Ik verdeel mijn aandacht over voetbalclub Leeuwkens Teralfene en tennis. Als centrale middenvelder schuif ik bij de Leeuwkens door naar de U17 zodat ik dus in een hogere leeftijdscategorie aan de bak moet. Het is een bewuste keuze van de club om me ...


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!