Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

G-Tennis bij TC Pagnevaart – Internetbode


Internetbode

G-Tennis bij TC Pagnevaart
Internetbode
OUDENBOSCH – Zeer binnenkort willen wij bij tennisvereniging TC Pagnevaart starten met het lesgeven in G-tennis. In samenwerking met Jeroen Melsen van tennisschool Tennisforyou willen wij deze uitdaging aan gaan. Wat is G-tennis…… G-tennis is ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

G-Tennis bij TC Pagnevaart – Internetbode


Internetbode

G-Tennis bij TC Pagnevaart
Internetbode
OUDENBOSCH – Zeer binnenkort willen wij bij tennisvereniging TC Pagnevaart starten met het lesgeven in G-tennis. In samenwerking met Jeroen Melsen van tennisschool Tennisforyou willen wij deze uitdaging aan gaan. Wat is G-tennis…… G-tennis is ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *