Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

Ostapenko wint nu ook op gras – AD.nl


AD.nl

Ostapenko wint nu ook op gras
AD.nl
Jelena Ostapenko heeft vandaag haar eerste partij als grandslamwinnares opgeluisterd met een zege. De Letse tennisster opende het grastoernooi van Eastbourne met winst op de Spaanse Carla Suárez Navarro: 6-3 0-6 6-4. De partij op het Engelse gras ...

en meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ostapenko wint nu ook op gras – AD.nl


AD.nl

Ostapenko wint nu ook op gras
AD.nl
Jelena Ostapenko heeft vandaag haar eerste partij als grandslamwinnares opgeluisterd met een zege. De Letse tennisster opende het grastoernooi van Eastbourne met winst op de Spaanse Carla Suárez Navarro: 6-3 0-6 6-4. De partij op het Engelse gras ...

en meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *