Wozniacki: ‘Ik stond te trillen op mijn benen’ – Telegraaf.nl


Telegraaf.nl

Wozniacki: 'Ik stond te trillen op mijn benen'
Telegraaf.nl
Vandaag, 16:33 in TENNIS. Kopieer naar clipboard. Caroline Wozniacki. Ⓒ AFP. Caroline Wozniacki plaatste zich donderdag voor de finale van de Australian Open, maar het ging in de halve finale tegen Elise Mertens niet zo soepel als ze had gehoopt ...

en meer »

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Wozniacki: ‘Ik stond te trillen op mijn benen’ – Telegraaf.nl


Telegraaf.nl

Wozniacki: 'Ik stond te trillen op mijn benen'
Telegraaf.nl
Vandaag, 16:33 in TENNIS. Kopieer naar clipboard. Caroline Wozniacki. Ⓒ AFP. Caroline Wozniacki plaatste zich donderdag voor de finale van de Australian Open, maar het ging in de halve finale tegen Elise Mertens niet zo soepel als ze had gehoopt ...

en meer »

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!