Ontsnapte Federer: ‘Die vroege pasta had ik al verdrongen’ – Telegraaf.nl


Telegraaf.nl

Ontsnapte Federer: 'Die vroege pasta had ik al verdrongen'
Telegraaf.nl
"Het was erg vroeg vanochtend", lachte de Zwitser na afloop van zijn gewonnen wedstrijd tegen de Kroaat Borna Coric. "Mijn hele schema stond op z'n kop en vanmorgen om kwart over 9 zat ik al aan de pasta. Dat was... jummy", trok de 36-jarige tennisser ...
Federer ontsnapt aan eerste nederlaag in 2018AD.nl
Federer kent beste seizoensstart ooit en bereikt finale Indian Wells ...NU.nl

alle 23 nieuwsartikelen »

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Ontsnapte Federer: ‘Die vroege pasta had ik al verdrongen’ – Telegraaf.nl


Telegraaf.nl

Ontsnapte Federer: 'Die vroege pasta had ik al verdrongen'
Telegraaf.nl
"Het was erg vroeg vanochtend", lachte de Zwitser na afloop van zijn gewonnen wedstrijd tegen de Kroaat Borna Coric. "Mijn hele schema stond op z'n kop en vanmorgen om kwart over 9 zat ik al aan de pasta. Dat was... jummy", trok de 36-jarige tennisser ...
Federer ontsnapt aan eerste nederlaag in 2018AD.nl
Federer kent beste seizoensstart ooit en bereikt finale Indian Wells ...NU.nl

alle 23 nieuwsartikelen »

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!