Zwolse Tennis Kampioenschappen richten zich op een topweek voor de recreant – De Swollenaer


De Swollenaer

Zwolse Tennis Kampioenschappen richten zich op een topweek voor de recreant
De Swollenaer
(door Mark de Rooij). ZWOLLE - "We waren eerst niet tevreden over het aantal deelnemers (235), maar als ik kijk naar de beleving, het plezier en de organisatie, dan was het een prima toernooi", zegt Henk Ruiter, toernooileider van de Zwolse Tennis ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Zwolse Tennis Kampioenschappen richten zich op een topweek voor de recreant – De Swollenaer


De Swollenaer

Zwolse Tennis Kampioenschappen richten zich op een topweek voor de recreant
De Swollenaer
(door Mark de Rooij). ZWOLLE - "We waren eerst niet tevreden over het aantal deelnemers (235), maar als ik kijk naar de beleving, het plezier en de organisatie, dan was het een prima toernooi", zegt Henk Ruiter, toernooileider van de Zwolse Tennis ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Zwolse Tennis Kampioenschappen richten zich op een topweek voor de recreant – De Swollenaer


De Swollenaer

Zwolse Tennis Kampioenschappen richten zich op een topweek voor de recreant
De Swollenaer
(door Mark de Rooij). ZWOLLE - "We waren eerst niet tevreden over het aantal deelnemers (235), maar als ik kijk naar de beleving, het plezier en de organisatie, dan was het een prima toernooi", zegt Henk Ruiter, toernooileider van de Zwolse Tennis ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!