Floris-Jan Hinnen verkiest voetbal nu weer boven tennis – Voetbal in de Bollenstreek


Voetbal in de Bollenstreek

Floris-Jan Hinnen verkiest voetbal nu weer boven tennis
Voetbal in de Bollenstreek
Floris-Jan Hinnen, voetballer bij Van Nispen (zat.) en begenadigd tennisser. Na een tijdje voetbal op het tweede plan te hebben gezet, is dat nu weer andersom. Het tennissen op hoog regionaal niveau laat hij voorlopig even links liggen. In De Zilk laat ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Floris-Jan Hinnen verkiest voetbal nu weer boven tennis – Voetbal in de Bollenstreek


Voetbal in de Bollenstreek

Floris-Jan Hinnen verkiest voetbal nu weer boven tennis
Voetbal in de Bollenstreek
Floris-Jan Hinnen, voetballer bij Van Nispen (zat.) en begenadigd tennisser. Na een tijdje voetbal op het tweede plan te hebben gezet, is dat nu weer andersom. Het tennissen op hoog regionaal niveau laat hij voorlopig even links liggen. In De Zilk laat ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!