Erben Wennemars: ‘De verkiezing voor Sportvrouw van het jaar is niet meer … – NPO Radio 1


NPO Radio 1

Erben Wennemars: 'De verkiezing voor Sportvrouw van het jaar is niet meer ...
NPO Radio 1
Je dacht dat Erben Wennemars van de Elfstedentocht houdt, nou, de sportverkiezing komt dicht in de buurt. De vorige keer had hij het over de mannen, dit keer is het tijd voor de vrouwen. Want, waarom nou, is Kiki Bertens niet genomineerd? Erben heeft ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Erben Wennemars: ‘De verkiezing voor Sportvrouw van het jaar is niet meer … – NPO Radio 1


NPO Radio 1

Erben Wennemars: 'De verkiezing voor Sportvrouw van het jaar is niet meer ...
NPO Radio 1
Je dacht dat Erben Wennemars van de Elfstedentocht houdt, nou, de sportverkiezing komt dicht in de buurt. De vorige keer had hij het over de mannen, dit keer is het tijd voor de vrouwen. Want, waarom nou, is Kiki Bertens niet genomineerd? Erben heeft ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!