Familie besteelt ex-president Mugabe – Panorama

Familie besteelt ex-president Mugabe  Panorama

HARARE (ANP) - Robert Mugabe, de inmiddels 94-jarige voormalige heerser over Zimbabwe, is volgens aanklagers onder anderen door familieleden bestolen.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Familie besteelt ex-president Mugabe – Panorama

Familie besteelt ex-president Mugabe  Panorama

HARARE (ANP) - Robert Mugabe, de inmiddels 94-jarige voormalige heerser over Zimbabwe, is volgens aanklagers onder anderen door familieleden bestolen.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!