Seppi ten koste van favoriet Tsitsipas naar halve finale Sydney – AD.nl

Seppi ten koste van favoriet Tsitsipas naar halve finale Sydney  AD.nl

De Griekse tennisser Stefanos Tsitsipas heeft zijn favorietenstatus in Sydney niet kunnen waarmaken. De Italiaan Andreas Seppi was in de kwartfinales te sterk ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Seppi ten koste van favoriet Tsitsipas naar halve finale Sydney – AD.nl

Seppi ten koste van favoriet Tsitsipas naar halve finale Sydney  AD.nl

De Griekse tennisser Stefanos Tsitsipas heeft zijn favorietenstatus in Sydney niet kunnen waarmaken. De Italiaan Andreas Seppi was in de kwartfinales te sterk ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!