ABN AMRO blijft trouw aan Rotterdam | Tennis – AD.nl

ABN AMRO blijft trouw aan Rotterdam | Tennis  AD.nl

De ABN AMRO-bank blijft het tennistoernooi in Rotterdam trouw. Het sponsorcontract is met nog eens drie jaar verlengd. Ook in de jaren 2020, 2021 en 2022 is ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
ABN AMRO blijft trouw aan Rotterdam | Tennis – AD.nl

ABN AMRO blijft trouw aan Rotterdam | Tennis  AD.nl

De ABN AMRO-bank blijft het tennistoernooi in Rotterdam trouw. Het sponsorcontract is met nog eens drie jaar verlengd. Ook in de jaren 2020, 2021 en 2022 is ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!