Bertens: “Wordt een interessante wedstrijd tegen Navarro” – FOX Sports

Bertens: "Wordt een interessante wedstrijd tegen Navarro"  FOX Sports

Kiki Bertens bereikte op de Qatar Total Open in Doha de volgende ronde na de partij tegen Camila Giorgi: 0-6, 7-6, 6-4. In de volgende ronde treft Bertens Carla ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Bertens: “Wordt een interessante wedstrijd tegen Navarro” – FOX Sports

Bertens: "Wordt een interessante wedstrijd tegen Navarro"  FOX Sports

Kiki Bertens bereikte op de Qatar Total Open in Doha de volgende ronde na de partij tegen Camila Giorgi: 0-6, 7-6, 6-4. In de volgende ronde treft Bertens Carla ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!