El Chapo schuldig bevonden op alle aanklachten – Panorama

El Chapo schuldig bevonden op alle aanklachten  Panorama

El Chapo is door de jury schuldig bevonden op alle punten waarop hij was aangeklaagd. De kans dat hij ooit nog vrij komt is gering.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
El Chapo schuldig bevonden op alle aanklachten – Panorama

El Chapo schuldig bevonden op alle aanklachten  Panorama

El Chapo is door de jury schuldig bevonden op alle punten waarop hij was aangeklaagd. De kans dat hij ooit nog vrij komt is gering.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!