Wozniacki blijft thuis | Tennis – Telegraaf.nl

Wozniacki blijft thuis | Tennis  Telegraaf.nl

Caroline Wozniacki heeft zich afgemeld voor het toernooi in Doha. De Deense heeft last van een virusinfectie, aldus de organisatie.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Wozniacki blijft thuis | Tennis – Telegraaf.nl

Wozniacki blijft thuis | Tennis  Telegraaf.nl

Caroline Wozniacki heeft zich afgemeld voor het toernooi in Doha. De Deense heeft last van een virusinfectie, aldus de organisatie.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!