Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

Van Lottum: ‘Bertens is ook op Roland Garros geen outsider meer’ – NU.nl

Van Lottum: 'Bertens is ook op Roland Garros geen outsider meer'  NU.nl

Kiki Bertens heeft zich twee weken voor Roland Garros opgeworpen als serieuze titelkandidaat door zaterdag op imponerende wijze het graveltoernooi van Madrid te winnen. Oud-tennisser en televisiecommentator John van Lottum is onder de indruk van de Westlandse en ziet kansen voor haar op het Grand Slam-toernooi in Parijs. "Bertens kan vanaf nu op graveltoernooien niet meer als outsider voor de titel worden gezien", benadrukt Van Lottum in gesprek met NUsport. "Ik had niet verwacht dat ze het toernooi in Madrid zo overtuigend zou winnen. Ze hoort nu gewoon bij de toppers en is een van de tite...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *