Serena Williams meldt zich geblesseerd af voor partij tegen Venus in Rome – NU.nl

Serena Williams meldt zich geblesseerd af voor partij tegen Venus in Rome  NU.nl

Het sterk bezette WTA-toernooi van Rome krijgt woensdag geen nieuwe 'Sister Act' tussen Serena en Venus Williams. Serena Williams meldde zich dinsdag geblesseerd af voor haar partij in de tweede ronde. De 37-jarige Williams trok zich terug wegens een knieblessure. Het is nog onduidelijk of ze later deze maand ook niet kan meedoen aan Roland Garros, dat op 26 mei van start gaat. De 23-voudig Grand Slam-winnares maakte maandag haar rentree op gravel. Ze rekende in de eerste ronde in Rome in twee sets af met de Zweedse Rebecca Peterson Williams was sinds Roland Garros vorig jaar niet meer in a...


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!