Tennis RSS

Dagelijks het laatste tennisnieuws selectief voor jou verzameld!

Serena Williams meldt zich geblesseerd af voor partij tegen Venus in Rome – NU.nl

Serena Williams meldt zich geblesseerd af voor partij tegen Venus in Rome  NU.nl

Het sterk bezette WTA-toernooi van Rome krijgt woensdag geen nieuwe 'Sister Act' tussen Serena en Venus Williams. Serena Williams meldde zich dinsdag geblesseerd af voor haar partij in de tweede ronde. De 37-jarige Williams trok zich terug wegens een knieblessure. Het is nog onduidelijk of ze later deze maand ook niet kan meedoen aan Roland Garros, dat op 26 mei van start gaat. De 23-voudig Grand Slam-winnares maakte maandag haar rentree op gravel. Ze rekende in de eerste ronde in Rome in twee sets af met de Zweedse Rebecca Peterson Williams was sinds Roland Garros vorig jaar niet meer in a...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *