Kenners over Bertens: ‘Kiki is bereid over lijken te gaan’ – De Limburger

Kenners over Bertens: 'Kiki is bereid over lijken te gaan'  De Limburger

Kiki Bertens staat na haar WTA-toernooizege in Madrid (afgelopen weekeinde) vierde op de wereldranglijst. Zit ook de hoogste positie er voor Nederlands bes...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Kenners over Bertens: ‘Kiki is bereid over lijken te gaan’ – De Limburger

Kenners over Bertens: 'Kiki is bereid over lijken te gaan'  De Limburger

Kiki Bertens staat na haar WTA-toernooizege in Madrid (afgelopen weekeinde) vierde op de wereldranglijst. Zit ook de hoogste positie er voor Nederlands bes...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!