Winnen. Is het laatste stapje naar de top mentaal? – Trouw

Winnen. Is het laatste stapje naar de top mentaal?  Trouw

Waarom hebben winnaars nooit een excuus? Ligt het antwoord op die vraag besloten in het mentale aspect? Een vraag voor twee leden van het Sportief Elftal ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Winnen. Is het laatste stapje naar de top mentaal? – Trouw

Winnen. Is het laatste stapje naar de top mentaal?  Trouw

Waarom hebben winnaars nooit een excuus? Ligt het antwoord op die vraag besloten in het mentale aspect? Een vraag voor twee leden van het Sportief Elftal ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!