Rus wint in Italië vijfde ITF-titel van het jaar – Tennis

Rus wint in Italië vijfde ITF-titel van het jaar  Tennis

Arantxa Rus heeft het ITF-toernooi van Cordenons op haar naam geschreven. Ze was in de finale in drie sets te sterk voor Nika Radisic.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Rus wint in Italië vijfde ITF-titel van het jaar – Tennis

Rus wint in Italië vijfde ITF-titel van het jaar  Tennis

Arantxa Rus heeft het ITF-toernooi van Cordenons op haar naam geschreven. Ze was in de finale in drie sets te sterk voor Nika Radisic.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!